مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر متوفا توسط دختر مطلقه

با سلام. پس از فوت پدر، مادرم با مردی دیگر به مدت 15 سال ازدواج کردن و سپس طلاق گرفتن. من هم هم اکنون از همسرم جدا شدم. یک خواهر و برادر دارم اما آنها واجد شرایط دریافت حقوق پدرم نیستن. سهم من و مادرم (که ایشون خودشون کارمند رسمی آموزش و پرورش هستند) هر کدام به چه میزان از حقوق پدرم که کارمند آموزش و پرورش بودند هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

تقسیم مستمری بین مادر و دختر مستمری دختر مطلقه از پدر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری قوانین مستمری بازماندگان