مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام بین من ی نفر دیگه نوشته ی بوده که اون اقا جلو چشم خودم امضاء کرده الان کارشناس امضاء میگه امضاء اون نیست حالا اون رفته شکایت کرده حکم جعل امضا گرفته در صورتی که امضا از خودشه

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

نیاز به بررسی بیشتر دارد
حضورا به وکیل مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به نظر کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت نیاز تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بنظر کارشناس جعل اعتراص کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شهادت شهود بایستی موضوع را اثبات نمایید و اصولاً شهادت شهود ارزش آن بالاتر از کارشناسی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به نظر کارشناس اعتراض کنید تا به کارشناسی سه نفره ارجاع گردد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر مهلت اعتراض به کارشناسی هنوز باقیست میتوانید اعتراض کنید.حتما با وکیل متخصص مشاوره حضوری داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر 7 روزه به نظریه کارشناسی اعتراض نمائید تا امر به هیأت کارشناسان 3 نفره ارجاع داده شود.