مشاوره حقوقی رایگان - برخورداری از حقوق مستمری شوهر

سلام من همسر دوم هستم و در حال حاضر بیمه قالیبافی تامین اجتماعی با 7سال سابقه دارم که برای دریافت بازنشستگی 20سال سابقه لازمه همسرم زنده و بازنشسته بیمه خدمات درمانی هستن و همسر اول ایشان زنده هستن و زیر پوششان هستن و از بیمه خدمات درمانی استفاده میکنن در ضمن من و همسرم 25سال تفاوت سنی داریم سوالم اینه با توجه به اینکه من برا خودم بیمه رد میکنم و ممکنه بازنشستگی تامین اجتماعی داشته باشم آیا در آینده میتونم از مستمری شوهرم برخوردار بشم یا اون به من نمیرسه البته اضافه کنم من در حال حاضر 39سالمه و همسرم 64سالشه ممنون از جواب و راهنماییتون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا شما ميتونيد از بيمه درمانى خدمات درمانى استفاده كنين و بيمه تكميلى بازنشستگى همسرتان هم به شما تعلق ميگيرد مشروط به اينكه از دفترچه درمانى تامين اجتماعي استفاده نكنيد و عودت دهيد ثانيا در مورد تعلق مستمرى بعد از عمر صد و بيست سال توام با سلامتى شوهر شما حقوق به تساوى بين همسران دايمى تقسيم ميشود چون شايد همسر ديگرى نيز اختيار كنند بهر حال مشكلى نداريد و نياز نيست به اينده دور فكر كنيد عمر دست خداست و سن معيار عمر نميباشد