مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت نزدن سند ماشین بنام خریدار

سلام من یه ماشین خریدم 80درصدشو پرداخت کردم قولنامه نوشتیم دوماهه سند بنامم بزنه مدارک شامل بیمه و کارت خوردو بنام شخص دیگری بود تحویل گرفتم و دوماه گذشت هم چنان یکسال میگذره فروشنده مبگه ماشین بنام من نیستو مالکش شخص دیگریه اون شخصم هویتش پیدا کردیم میگن که ما معامله ماشین به ماشین کردیم و سند بنامش نمیزنیم بدهی دارد و خصومت شخصیم هم دارند الان این وسط بنده گیر کردم خواهش میکنم اگر کسی میتونه راهشو بم بگه چیکار کنم راهنمایی کنه ممنون میشم ازتون!

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی (خودرو) مطرح نمایید به طرفیت مالک رسمی و فروشنده