مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تمدید قرارداد اجاره

با سلام
اینجانب قرارداد اجاره نامه با موجر داشتم که مدت آن تمام شد موجر موافقت کرد که این قرار داد حدود 5 ماه تمدید شود با شرایط قبلی . منتها موجر ادعا کرده که مسافرت است و نمی تواند برای امضای قرارداد بیاید و با یک بنگاه مشاور املاک که پسر عمویش است هماهنگ کرد که برای نوشتن کتبی تمدید اجاره به انجا برویم و در پشت سه نسخه ی قرارداد اجاره اولیه (نسخه های مربوط به بنده و موجر و مشاور املاک) این موضوع قید شده و مهر مشاور املاک نیز دارد ولی امضای شخص موجر نیست و غیر از مهر مشاور املاک شاهد دیگری نیز انرا امضا ننموده است. میخواستم ببینم بعدا مشکل حقوقی برای بنده ایجاد نمی شود و موجر نمی تواند ادعایی در خصوص عدم تخلیه ملک و نهایتا خسارت عدم تخلیه که در قولنامه ذکر شده است طلب کند ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
قانوناً امضاء ایشان لازم است.
ولیکن در صورت بروز مشکل می توانید رضایت ایشان را با شهادت شهود به اثبات رسانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر مشکلی ایجاد نمیشه فوقش اگه بعدا هم منکر بشه نهایتا همین مبلغی که بر اساس اجاره گذشته تعیین میشه را میتونه بگیره

اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer