مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن و دریافت مهریه

سلام من سه ساله ازدواج کردم و یه دختر یک ساله دارم حدودا یک ساله اختلاف شدید پیدا کردیم شوهرم به من بی دلیل افترا میزنه تهمت و همیشه هم مشکوکه بردم دکتر گفت ایشون بیماری شکاکی دارن و سه تا قرص داد درست نشد دکتر هم گفت اینجور بیماران درصدش کمه درست بشن لذا من میخوام اقدام به طلاق کنم البته حق وکالت طلاق دارم و سیصد سکه را هم بذل نکردم میتونم به اجرا بزارم اما چیزی نداره یه خونه داره اونم بنام پدرش زده یه سوالی دارم مهریه رو به اجرا بزارم بهتره یا سه دونگ خونه رو بگیرم حدودا دویست میلیون میشه احتمال میدم به جای مهریه به دویست میلیون راضی باشه کدومش به صلاح منه خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
گرفتن 3 دانگ منزل بهتر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به نظرم اگه پول نقد را سریعتر بگیرید بهتر از حلوای نسیه است
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer