مشاوره حقوقی رایگان - تخطی خریدار در فروش خودرو و ضرر و زیان

خدمت وکلای محترم، بنده برج 12پارسال ماشینمو فروختم و چون مالک نبودم به صورت قولنامه فروختم و مبلغ هشت میلیون و پانصد نگه داشتیم تا موقع تنظیم تسویه شود البته خریدار با زبون بازی که داشت واظهار کارگر بودن و... تونست این مبلغ و تا موقع تنظیم سند نگهداره و در قولنامه هم ذکر شد که موقع تنظیم سند مبلغ با بنده تسویه بشه که فردای اونشب من سند رو به صورت غیرحضور ایشون به نامش کردم و تا الان حدود 3ماه هست که نیومده و ماشین هم گرون شده و من نتونستم ماشین بخرم قیمت خودرو بنده 33500 معامله شد که 8500موند و تا الان هرچی باهاش تماس گرفتم که بیاد یه بهونه گفت موتور سوزونده شریکم ماشینو برده هربار گفته شریکم بارگف سوزونده شهرستان درست کنه و جواب گوشیش و نمیده و ... از این بهانه ها که نیاد، منم اولش 4 تومن بهش تخفیف دادم فقط سر اینکه گفت من کارگر ساختمونم و ... عزوناله کرد ، حالا من خواب پولم که دستشه بماند و نتونستم ماشین بخرمم از طرف دیگه و در آخر هم معلوم شد که دلال ماشین هست و نمایشگاه داره و با عکسا و فیلمی که برام فرستاد معلوم شد که ارازل و اباش هم هست هردفعه ای هم که زنگ میزدم توی این مدت قسم میخورد میاد و بعد با بهانه ای جواب تلفن نمیداد که الان کلا جواب تلفن هم نمیده

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر خودرو وکالتی فروخته شده باشد به مالک مراجعه کنید تا فسخ معامله را از دادگاه بخواهیدجهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری