مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در خیابان

سلام .وقتتون بخیر پسرم 10 سالش هست که جلوی درب با بچه ها فوتبال باز میکردن وکسی که با پسر من دعوا کرده علت دعواشون این بود که پسرم با دوستاشون جلوی درب فوتبال بازی میکردن که کسی از بیرون به پسر من همش سنگ پرتاب می کرد که حتی پسر من بهش گفتش سنگ پرتاب نکن ولی این اعتنا نمیکند و بازهم با سنگ میزند سنش هم هستش 8 سال که منجر به درگیری شون میشود فیزیکی کمی گردن اون بچه 8 ساله خراش پیدا میکند خیلی کم ولی پدرش رو میاره پسر من رو با دو تا کشیده محکم میزند مرد 40 ساله هستش و پسر من از شدت کشیده آنقدر درد داشت گریه و ترس و لرز به وجودش میفتد خانم من میگه من دیدم بچه 8 ساله با پدرش داره میاد خانم من چادر سر کند بیاد خیابون صحنه دلخراش میبیند که دو تا کشیده محکم میزند و جناب من پسرم خیلی با ادب هستش این و اهل محله مگه ولی اون بچه با پدرش هم بخواهم بگم خیلی آدم های خوبی نیستن این رو من نمیگم رفتار و کارهاشون در محله و پیش همسایه ها میشناسن چقدر خشن و دعوای هستند.میشه من رو رهنمای کنید داخل پرانتز بگم خانم من هم بیمار هست و با دیدن این صحنه خدا رحم کرد که زود بردم بیمارستان .کم خونی شدید و سلیاک بیماری دار و من همون لحظه شکایت کردم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد