مشاوره حقوقی رایگان - چک زدن مدیر ساختمان به پسر 14 سالم

با سلام و عرض ادب به شما. بزرگواران یه سوالی از شما داشتم من همسایه ام مدیر ساختمان هس و هر وقت پسرم که 14 سال سن داره رادر پارکینگ خونه میبینه با عصبانیت میره سمتش و تا حالا سه بار با این بچه بحث کرده و چک در گوشش زده و من دوبار تذکر دادم که اول اینکه بچه ی من خطای نمیکنه و در پارکینگ نشسته اونم اگر بچه های دیگری باشن اگر نه که کلان مکث نمیکنه و میاد خونه دوم اینکه اگر کار کرده که ناراحت میشین بیان در خونه رو بزنید تا من بچه ام رو جمع کنم و شما هیچ حقی ندارین دست رو بچم بلند کنید خلاصه دوبار اینجوری گفتم تا دیروز دومرتبه پسرم رو گرفته و زده حالا منم رفتم سر و صدا به پا کردم و چون همسرم سر کار بود بد از کمی سر و صدا امدم منزل و بازم گفتم بزار کمی صبر کنم و شکایت نکنم به هر حال همسایه هس ولی خیلی اعصابم داغون هست اخه نمیدونم واقعا باید چه کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان اجازه ندارند که به پسر شما بی احترامی نمایند و امکان شکایت وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید چنین حقی را ندارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ کس حق ندارد که به ایشان تعرض به باید امکان شکایت برای شما وجود دارد اما نیاز به دلایل است و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریع ببرید کلانتری تا آثار جرم روی صورت بچه از بین نرفته معرفیرکنند به پزشکی قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از نامبرده شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات و همینطور جمع آوری شهود یا اخذ برگه پزشکی قانونی یا صورتجلسه کلانتری پیگیری نمایید