مشاوره حقوقی رایگان - ایراد شکلی دادخواست

سلام. ملک مشاعی میباشد که دارای 8سهم و به نام افراد مختلف 1 سهم شخصی به نام (ع) را در سال78 خریده ام و سند رسمی به نام بنده انتقال داده شده است و پدرم در سالهای 74 متصرف 1سهم خانم (الف) بوده که هنوز سند رسمی آن به نام پدرم انتقال داده نشده بوده که در زمان حیات تصرف خود را در این سهم از دست داده است ضمنن پدرم در سال 93 فوت نموده است. حالا یکی از وارثین اقدام به طرح دعوی در دادگاه نموده است و دادخواست اثبات مالکیت مورث و ابطال سند مالکیتی که اقای (ع) به من انتقال رسمی داده است را از دادگاه خواسته است در صورتی که در سال 74 دعوی حقوقی از سوی آقای (ع) به طرفیت پدرم در جریان بوده است. که در جریان رسیدگی پدرم اظهار نموده است 1 سهم خانم (الف) را در اختیار دارم حالا سوال بنده این است وارثین سهم چه کسی را باید مورد دعوی قرار می دادن و من چگونه از 1 سهم قانونی خودم دفاع کنم. آیا می توانم ایراد شکلی از حیث عدم توجه به دعوا و متعهد بودن شخص دیگری را از دادخواست ارایه شده به دادگاه را بخواهم. متشکرم

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

,سلام نسبت به پرونده شما حتما باید با مدارک حضورا نزد وکیل بروید زیرا که موضوع کار شما پیچیده است ونیاز به کارشناسی دارد