مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو برای مهریه

با سلام اقایی دارای دو همسر می باشد همسر دوم تقاضای مطالبه مهریه داده همزمان تقاضای تامین خواسته هم داده یک دستگاه خودرو که مالک ان فرزند همسر اول میباشد و به سن قانونی نرسیده توقیف نموده سپس فرزند تقاضای اعتراض ثالث اجرایی جهت رفع توقیف خودرو نموده با توجه به ولایت پدر نسبت به فرزند اینکه یکی از خواندگان پدر می باشد ایا دادخواست از نظر شکلی ایراد دارد یا نه وی می تواند خودرو را رفع توقیف نماید با توضیح کامل با استناد به قانون ممنون می شوم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتواند رفع توقیف را بخواهد مگر فرار از دین از جانب همس برای شما و انتقال ان برای فرار از دین اثبات شود