مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شدم

سلام من ضامن همکاری شدم بدون سند و مدرک که وام سیل زده ها رو گرفت و رییس بانک گفته بود بهش که میشه رییس بگه اینجا کار میکنه من هم فقط کپی پروانه تایید صلاحیت فنی رو دادم و دیگر هیچ چیزی ندادم و حتی در فرم پرسشنامه پرسیدن چیزی بنامم هست که خوشبختانه نداشتم و حالا من بیکارم و با اون دعوا کردم ایا مشکلی برای من پیش می اید ممنون میشم من حتی امضاء میکردم نخواندم که چه امضا میکنم ممنون میشم حالا میترسم بدجنسی کند ایا من بدردسر میافتم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مشکلی پیش نمیاد . اما ضامن باید اقساط عقب افتاده را بپردازد وبعدا از وام گیرنده مطالبه کند