مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

درود و عرض ادب بنده جهت مطالبه مهریه به مرحله مزایده ملک رسیدیم و البته هنوز کارشناسی انجام نشده است و وکیل من گفته موقع مزایده ملک کاری خواهد کرد که ملک بنام اینجانب شود و لازم به ذکر است که هیچ پولی هم ندارم آیا با این تفاصیل امکان اینکه ملک بنام من شود وجود دارد؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با شرایطی امکان دارد
اگر ملک در مزایده به فروش ‌ نرود شما به عنوان طلبکار می توانید درخواست نمایید که ملک با قیمت پابه کارشناسی از بابت مقداری از مهریه به شما منتقل گردد