مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها ملک ارثی

پدر من قبل از فوتش مغازه ای به شخصی اجاره داده بود بعد دو ماه فوت نمود تنها دو فرزند داشت من و برادرم طبق توافق ما بامستاجر قرارشد اجاره بها به طور مساوی به من وبرادرم پرداخت شود ولی مستاجر سه ماه اجاره من رو پرداخت نکرد زمانی که از ایشان پرسیدم چرا سهم من رو پرداخت نکردین گفت سهم شمارو به برادر شما دادیم به این علت که صورت خرج دفن کفن پدر تون آورد من هم پرداخت کردم بنده گفتم بدون اطلاع من این کارو کردید شما باید اول از میپرسیدین که من راضی هستم یانه جواب به من نمیدهد بنده نه امضا دادم به مستاجر نه زبان گفتم به هیچ عنوان اطلاع نداشتم درضمن مراحل انحصار ورثه هم از طرف برادرم اقدام شده ولی هنوز صادر نشده آیا بنده میتوانم از مستاجر وبرادرم شکایت کنم به گفته مستاجر وکیل مستاجر که وکالت انحصار ورثه ماهم توسط این وکیل انجام میشود میگویند وکیل گفته پرداخت کنید من هم به برادر شما پرداخت کردم آیا از این وکیل هم من میتونم شکایت کنم با کمال تشکر از شما منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت اجاره بها شما
می توانید دادخواست به طرفیت مستاجر اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از مستاجر اجاره بها را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به طرفیت مستاجر دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست مطالبه مال الاجرا رابه طرفیت مستاجر بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با گواهی انحصار وراثت فقط علیه مستاجر شکایت کنید