مشاوره حقوقی رایگان - مطلع شدن از قانون سختی کار

با سلام. شرایط بازنشستگی در کارهای سخت و زیان اور طبق قانون 20 سال مداوم یا 25 سال متناوب است. حال میخواستم بدانم کسی که 25 سال سابقه کار دارد و از این 25 سال 20 سال ان شامل سختی کار شده و با توجه به شرایط سنی این شخص که حدود 46 سال میباشد و مجموعه سختی کار و سابقه کار و سن میشود 81 سال ایا میتواند برای بازنشستگی اقدام کند. با کمال تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با احراز مشاغل سخت وزیان آور می توانید با سن کمتراز 50 سال اقدام نمایید