مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه نقد

با سلام و احترام
سال ٩٧ سواری پارسی رو فروختم ٣٢ میلیون به مدت 6 ماه ،به یکی از آشناها ٧ ماه بعد ٢١ میلیون واریز کرد ، قرار شد 4 روز بعد هم ١٣ تومن بقیشو رو پرداخت کنه .که چند تا مشگل برای من پیش اومد دو روز بعد پدر هم فوت شد من دیگه فراموش کردم که پول ماشین رو کامل نداده . تا هفته گذشته که پیامهای اون روز رو اتفاقی توی گوشی دیدم ، هیچ مدرکی هم ندارم ولی شاهد دارم لطفا راهنمایی بفرماید با تشکر .

پاسخ ها :

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
در صورت مشاهده مفاد و شرایط مبایعه نامه امکان اظهار نظر دقیق تر فراهم خواهد بود.
علی ای حال چنانچه در مبایعه نامه فی مابین عدم پرداخت کامل ثمن معامله ( مبلغ معامله ) را از موجبات فسخ گرفته اید میتوانید با ارائه دادخواست نسبت به فسخ معامله و ... اقدام نماید در غیر اینصورت با جمع آوری ادله و مستندات و با ارئه دادخواست در محاکم حقوقی نسبت به احقاق حق اقدام فرمایید .
الله اعلم
فواد رضائی

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
به استناد همین پیامک ها و شهود دادخواست مطالبه تتمه ثمن بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال ماهی سپس دادخواست مطالبه ثمن بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و دو نفر شاهد معرفی کنید.
همان مبلغ 13 میلیون تومان قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید مابقی ثمن را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه ثمن بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و مطالبه وجه مبنی بر مابقی ثمن را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
ابتدا پیشنهاد می‌شود از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمائید و برای طرف مقابل مهلتی 48 ساعته برای پرداخت در نظر بگیرید تا اگر پرداخت کرد از طرح دعوی خودداری شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چت شما و شاهد می‌تواند مدرک باشد که بر اساس آن دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله دهید