مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک به همسر متوفی

سلام و وقت بخیر
نزدیک دو سال پیش ماشین خودم رو به شخصی فروختم و وکالت تعویض پلاک دادم بعد از دریافت پیامک خلافی متوجه شدم تعویض پلاک انجام نشده و نسبت به توقیف ماشین به راهور شکایت کردم، چند روز بعد خانواده خریدار با من تماس گرفتند و گفتند صاحب ماشین فوت کرده و میخواهیم وکالت به خانمشون داده بشه تا ماشین آزاد شه.
بعدا متوجه شدم این خودرو بعد از من به سه نفر دیگه بصورت پشت سرهم و وکالت روی وکالت فروخته شده تا به دست این متوفی رسیده و این اقا با اینکه بیشتر از یک ماه زمان داشته تعویض پلاک انجام نداده،
حالا سوال من این هست که میتونم مستقیما به نام خانم ایشون وکالت تعویض پلاک بدم یا نیاز به برگه رسمی رضایت از وراث و انحصار ورثه هست؟
ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با رضایت ورثه باید وکالت بدهید.
و باید مطمئن باشید که معامله آنها با ایادی قبلی به درستی انجام شده است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اجازه دهید دادخواست بدهند
ممکنه بعداوراثی پیدا شوند وادعای حق کنند