مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع

باسلام
من اول اسفند مبل سفارش دادم
تاریخ تحویل 27 اسفند بود
چندبار رفتیم و صدبار تماس گرفتم هربار گفتند فردا ، دو روز دیگه، و فقط سرکار گذاشتند
هنوز مبل را ندادند الان کار را ناقص اماده کرده، رفتم دیدم اصلا کیفیت چیزی که سفارش دادم را ندارد
پول بیعانه را هم پس نمیدهند
اگر اتحادیه شکایت کنم میتوانم خسارت بگیرم یا پولم را پس بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
بله امکان پیگیری از طریق اتحادیه و مراجع قضایی را دارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم اتحادیه هم تعزیرات حکومتی و هم دادسرا شکلیت کنید تا رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طرفی تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ از طریق اتحادیه مربوطه اقدام به شکایت بفرمائید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ابتدا از طریق اتحادیه پيگيري نمایید وسپس باتوجه به قرارداد شکايت کنید