مشاوره حقوقی رایگان - سال ساخت آپارتمان

سال ساخت آپارتمان در آگهی سایت 82 قید شده بود بعد از دو ماه گذشت از ثبت سند متوجه شدم سال ساخت 74 است. میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
بله امکان فسخ وجود داره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تدلیس در معامله ویا از عیب خانه تلقی گردد قابل فسخ است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل فریب در معامله(تدلیس)، این معامله قابل فسخ می‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک امضا شده را روتی کرد در بیع نامه ها و اسناد و مدارک سال ساخت قید می‌شود اگر قصور و کوتاهی از عدم رویت دقیق مدارک باشد فسخ یا خسارت امکان‌پذیر نیست

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

به نظر می رسد در زمان تنظیم قرداد توجه میکردید از شرایط فسخ ملاک قرارداد و سند است