مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت موتور سیکلت

سلام وقت بخیر
تورو خدا جواب بدید آینده بنده در گرو این جواب است
ما اهل همدان هستیم چند روزی ساوه برای مسافرت رفته بودیم.
من و دوتا از دوستام رفتیم دور دریاچه ساوه یکی از دوستام از ما جدا شد و رفت پیش دوست های دیگر
چند تا ارازل اوباش اومدن من و یکی از دوستام رو گرفتن و گفتن موتور مارو شما دزدیدید و بیارید تحویل بدهید. بعد همراه با اون ارازل رفتیم یک محل دیگر کسی که انگار صاحب موتور بود اومد و گفت این ها دزد نیستن و ولشون کنید. اوباش مارو ول نکردند تا وقتی گذاشتیم از ما عکس بگیرند.
حالا رفتن از ما به عنوان دزد شکایت کردن. هنوز احضاریه یا پیام خاصی از طرف کلانتری یا دادگاه نیومده ولی سوء پیشینه برای منی که میخوام برم دانشگاه افسری خیلی بد هست چون رد میشوم.
اون ها میگن 5 تا شاهد هم دارند که ما دزدی کردیم ولی ما اصلا موتور رو ندیدیم کلا
حالا باید چی کار کنم؟ خواهش میکنم جواب بدید

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. لازم است وکیل داشته باشید. اما قابل دفاع هست