مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

سلام خسته نباشید بنده به جرم سرقت به 2 سال حبس تعزیری محکوم شده ام سابقه هم ندارم الان 4 ماهه درخواست پابند دادم که قبل از رفتن به زندان به من پابند بدن اجرای احکام هم گفتن برو به کارات برس تا جواب پابند بیاد الان 4 ماهه هیچ جوابی نیومده باید چکار کنم ممنون میشم کمکم کنید یاعلی

پاسخ ها :

درخواست پابند الکترونیکی در سرقت درخواست پابند الکترونیکی سرقت پابند الکترونیکی