مشاوره حقوقی رایگان - اجرنمای همسايه بر روی ديوار منزل ويلايی

سلام بنده پس از گرفتن مجوز تخريب و ساخت منزل قديمی شروع به تخريب كردم همسايه شمالی من فاقد ديوار٢٠سانتی متری است و فقط اجرنمای ١٠سانتی متری دارد كه به ديوار منزل بنده چسبيده كه در صورت تخريب ديوارم ان اجرنمای حياط همسايه تخريب ميشود قبول نميكند كه ان اجرنما تخريب شود و بنده حاضر شدم به هزينه شخصی ان را مجددا بسازم عليرغم نظر مهندس ناظر پروژه و مهندس طراح و حتی شهرداری ايشان به هيچ وجه قبول نميكند ديوارنمای ١٠سانتی متريش تخريب شود و كار ما دو هفته متوقف شده است ايا ازلحاظ حقوقی ايشان ميتواند ديوارنمای ١٠سانتی را به ديوار بنده بچسباند؟
درصورتيكه ديوارم تخريب كنم و ان نما تخريب شود با چه مشكلی مواجه خواهم شد. لطفا راهنمايی بفرماييد ضمنا عرض ديوار١٢ متر وارتفاع ان دومتر و بيست سانتیمتر ميباشد و همه گفتند ايستايی لازم در صورت تخريب ديوارم نخواهد داشت. باتشكر

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
با تأمین دلیل نظر کارشناس دادگستری رو جلب کنید تا مشکلی پیش نیاد
هرچند ایشون حقی در نماکردن دیوار شما نداشته و میباست یه دیوار میساخت