مشاوره حقوقی رایگان - همسایه افغانی مردم آزار

با سلام به وکلای محترم. من و همسرم در یک آپارتمان سه طبقه زندگی میکنیم که ما طبقه سوم(آخر) هستیم و یک خانواده افغانی چهار نفره طبقه اول هستن و طبقه وسط هم خالیه. آپارتمان از سه طرف خالی و فقط یک طرفش خونه هست و بنابراین از استحکام خوبی هم برخوردار نیست و خیلی جاهای دیوار و سقف حتی ترک برداشته.بعد هر روز این خانواده افغانی دو تا بچه هاش داخل راه پله میدوند و دمپایی ها رو تق و توق میکوبند و تلق تولوق تا پشت بام میان و میروند روزی پنج شش بار ایجاد سر و صدای بدی میکنند و وقتی بالا پشت بوم میرسن موزائیک و بلوک برمیدارن یک دفعه پرت میکنن رو سقف و گرومپ گرومپ صدای تکاندن فرش و قالیچه هاشون میاد که میتکونند بعد پهن میکنن و برای نگهداری قالیچه ها بلوک میگذارند بعد بلوک رو از هوا ول میکنن میکوبه رو سقف. شوهر من شب کار هست و روزها باید استراحت کنه اما از دست سر صدای این خانواده نمیتونه استراحت کنه.‌ کوچکترین صدایی در بیارن رو مخ ما هست چه برسه به این بلوک کوبیدن و بدو بدو و قالی کوبیدن روی سقف! مادرشون هم باهاشون همکاری میکند و درب خرپشت رو مادرشون میکوبد به دیوار صداش تو خونه ما میپیچه. شوهرش ساعت یک شب میره از انباری بالا پشت بوم ما پتو و متکا میاره صبح تا بالا پشت بوم میاد میگذارد تو انباری. فقط رفت و آمدهای اضافی و بی مورد دارند. شوهرش شب ها با مته و دلر میفته به جون خونه نمیدونم چی کار میکنند کارهای برشکاری آهن و دلر کاری میکنن ما فقط صداشو میشنویم. شب ها شوهرم نیست که برود بهشون بگه. صبح هم که میره در خونشون زنه و بچه ها هستن شوهره نیست و وقتی زنگ میزنه موضوع رو میگه، شوهرش میگه باشه دیگه تکرار نمیکنیم ولی باز کار خودشون رو میکنن. من تا صبح نمیتونم بخوابم. شب ها من بیخواب میشم، روزها شوهرم نمیتونه بخوابه. گرفتار شدیم. بعد هر روز چندین خانواده افغانی میان خونه اینا و بلند بلند حرف میزنن و صداشون کل ساختمون میپیچه تا بالا میاد و بچه هاشون با بچه های مهمان داخل راه پله و تو کوچه جیغ و داد و بازیشون گرفته ساعت چهار صبح. زن افغانی داخل راه پله جیغ میکشد مثلا میخواد بچه ها رو صدا کند چنان جیغایی میزنه تو ساختمان و کوچه میپیچه. ساعت یازده صبح شروع میکند زنه و بچه هاش آهنگ میزارن صدای باند رو ول میکنند تو ساختمان و کوچه میپیچه چه پیچیدنی تا ساعت ده شب. هرچی تذکر دادیم باز کار خودشون زو کردن و درب ساختمان هر روز به بهانه بازی بچه اش باز هست و دزد کفش هایمان را برده و حتی پنجره راه پله را هم دزد کنده برده. چندین بار همسایه های اطراف با قند زدن به شیشه پنجره ما و گفتن درب ساختمانتان باز مونده. این خانواده افغانی درب رو موقع خروج از خانه نمیبندن و برای منی که شب ها یک خانوم تنها هستم خیلی خطرناک هست. حتی یکبار که در ساختمان رو رفتم ببندم به دو دقیقه نکشید که یک ارازل شیشه ای قاطی کرده بود داخل کوچه عربده میکشید میگفت پول بریزید بیرون از پنجره ها. اگه من نرفته بودم درب رو ببندم ممکن بود بیاد داخل ساختمان و برای من خیلی خطرناک میشد. بهشون گفتیم موقع خروج درب رو ببندید گفتن ما بسته بودیم. و انگار اجنه هستن که درب رو باز میذارن و خیلی وقیحانه زیر بار هم نمیروند. هر روز هر روز بالا پشت بام هستن و داخل انباری شون رو باز میکنن چمدان لباس میزارن و پتو میارن پایین و متکا میبرن بالا. من نمیدونم چیزهایی که هر روز قراره استفاده بشه چرا میزارن انباری که هر روز برن بالا بدو بدو رو مخ ما؟! خونه مادرم اینا اون طرف شهر هست پانزده ساله مادرم اینا تو یک آپارتمانن و نه من و نه هیچکس از اعضای خانوادم بالا پشت بوم رو ندیدیم چون لزومی نداره اینقد همگی بریم بالا. فقط پدرم بالای اون ساختمان رو دیده اونم تو این پانزده سال فقط دو بار. چون مدیر ساختمان اجازه نمیدهد هیچکس بالا برود و خودشم طبقه آخر هست و همه هم پذیرفتن. ولی آپارتمان ما این افغانی اومده فقط یکسره اذیت و آزار داره. خونه رو هم خریدن. آیا اگر شکایت کنم ازشون، کارت اقامتشون رو باطل میکنند که برن از شرشون خلاص شیم؟؟ اینقدر بی فرهنگن حد و حساب ندارد. فرهنگشون به درد همون ... میخورد. الان من شکایت کنم به عنوان مدرک بدو بدو هاشونو فیلم بگیرم؟؟ بالا پشت بوم که طناب بستن سرتاسری و اذیت میکنن همه رو فیلم بگیرم؟؟ از داد و بیدادهای زنه هم فیلم بگیرم قاضی این چیز ها رو قبول میکنه؟ ببخشید زیاد نوشتم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا دقیق‌تر بررسی و راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجاره دادن منزل به تبعه افغان می‌تواند از مصادیق جرم باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوب است که جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، اسناد و مدارک مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند تا مسأله طرح شده مرتفع گردد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از روش های ساده تر استفاده کنید