مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل بار

سلام خسته نباشید از طریق آگهی ... رفتم سر ماشین ده چرخ برای کار بار بردم بندر امام بعد از بندر بار گرفتم اومدم قرار شد صاحب ماشین بار را خالی کند که به گفته خودش سه بار رفتم و بار را تحویل نگرفتند الان شرکت باربری از دست من شکایت کرده و کارت هوشمند من را باطل کرده حکم جلبم گرفته صاحب ماشین هم بار را تحویل نمیدهد من چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فردی که به تعهدش در مقابل شما عمل نکرد
بنا به مورد بنظر می‌توان هم شکایت کیفری مطرح و هم حقوقی طرح نمود
بهتر آن است که ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دقیقاً چه شکایتی علیه شما صورت گرفته است. چرا که پاسخ به این پرسش،کمک مؤثری در راهنمایی حقوقی دارد تا متناسب با آن، راهکارهای دفاع بیان شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همین چیزی را که بیان کرده‌اید بیان کنید تا از خودتان دفاع کنید اگر مدرکی دارید و یا شاهدی دارید می‌توانید ارائه دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه بزنید و اگر تاثیری نداشت طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بار را به شرکت ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به حضور در شعبه و دفاع هستید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتواند الزام به تعهد ایشان را از دادگاه بخواهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به توضیحات بیشتر دارد