مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام مقدار 27تن سیب از مقصد ارومیه به شهر مرزی ریمدان از طریق حمل و نقل باربری طبق بارنامه و قبض باسکول تحویل کامیون دادیم ولی بعد چند روز متوجه شدیم بار به مقصد نرسیده کلی پیگیری کردیم متوجه شدیم راننده در اصفهان هست و از تحویل بار خودداری میکند تاحالا هم سیب ها از کیفیت افتاده درست بیش از یک ماه است بلاتکلیف هستیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تامین دلیل نمایید و علیه شرکت حمل و نقل و راننده دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از راننده با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید
دادخواست حقوقی استرداد اموال نیز می توانید بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان خیانت در امانت از راننده شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راننده شکایت کنید و با اتحادیه در میان بگذارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم تحت عنوان کیفری و هم حقوقی می توانید اقدام کنید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شماباتوجه به تحویل نامه ها و قبوض میتوانین پرونده مطالبه خسارت تشکیل بدین. البته حق شکایت خیانت درامانت و دادخواست ضرروزیان ناشی ازجرم به پیوست شکایت ، برای شمامحفوظه . درصورت تمایل به داشتن وکیل یامشاوره تکمیلی تماس بگیرین 09125352953

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از شرکت حمل و نقل و راننده مزبور مطالبه خسارت نمایید و همچنین می توانید علیه راننده تحت عنوان خیانت در امانت طرح شکایت و مطالبه ضرر و زیان ناشی ازجرم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان خیانت در امانت و مطالبه خسارت قابل پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تامین دلیل دهید برای براورد خسارت و سپس مطالبه خسارت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان خیانت در امانت از راننده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما حتما شکوائیه از شرکت باربری و راننده را مطرح نمایید و
مطالبه خسارت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم می توانید شکایت کیفری خیانت در امانت کنید و هم می توانید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت کنید. قبل از هر اقدامی ابتدا تامین دلیل بگیرید.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

می‌توانید علیه متصدی حمل ونقل دادخواست خسارت دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم علیه شرکت باربری و راننده شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شرکت حمل و نقل و راننده مطالبه خسارت نمایید
می توانید علیه راننده تحت عنوان خیانت در امانت طرح شکایت و مطالبه ضرر و زیان ناشی ازجرم مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باستناد به ادله کیفری به جرم خیانت درامانت شکایت نمایید حقوقی باعنوان استرداد اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست تامین دلیل برای خسارت و سپس مطالبه خسارت کنید
هم با عنوان کیفری و هم حقوقی می توانید اقدام کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.علیه شرکت و راننده دادخواست الزام به تحویل مبیع و مطالبه خسارت مطرح کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

علیه ایشان دادخواست بدهید