مشاوره حقوقی رایگان - چگونه درخواست اناطه بدهم

با سلام و عرض ادب
بنده در سال 1390 ملکی را به شخصی فروخته ام
در ماده سه قرارداد قید شده است در صورت عدم پرداخت بدهی و اقساط فروشنده بدون مراجعه به مراجع قضایی حق فسخ قرارداد دارد
در سال 92 ملک اماده و طی یک صورتجلسه تحویل خریدار شد و من بدلیل مشکلاتی که داشتم سند را به نام پدرم انتقال دادم
در سال 92 تا سال 94 سند ملک در دفترخانه با اخذ استعلامات لازمه جهت انتقال اماده بوده است که بدلیل عدم تسویه مالی انتقال صورت نگرفت
در سال 94 اظهارنامه رسمی جهت پرداخت بدهی و اعلام فرصت یکماهه جهت تسویه اعلام شد به خریدار و گفته شده اگر طی یک هفته پرداخت نشود قرارداد فسخ است
در سال 94 دادخواستی به دادگاه ارائه دادم مبنی بر تاییدیه فسخ قرارداد
در سال 95 رای صادر شد که دادگاه مسئولیتی در خصوص فسخ ندارد
در سال 98 خریدار از من به جرم انتقال مال غیر شکایت نمود و در دادگاه بدوی من به سه سال حبس محکوم شدم
مجددا در سال 99 دادخواستی جهت تاییدیه فسخ به دادگاه ارائه دادم و در حال رسیدگی هست

اکنون سوالم این است چگونه میتوانم دادگاه تجدید نظر را قانع کنم که تا صدور رای قطعی برای فسخ قرارداد در دادگاه حقوقی قرار اناطه صادر کند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اینکه انتقال شمابنام پدرتان,قبل ازاظهارنامه فسخ بوده ونظربه اینکه اعلام اراده فسخ شما منجز نبوذه بلکه مشروط بوده است ونظربه اینکه فسخ اثرقهقرایی ندارد لذا جرم انتقال مال غیربرای شمامحرزوثابت است ودادگاه تجدیدنظر به دلایل بیان شده قرار توقیف دادرسی صادرنخواهدنمود برفرض صدورتاییدفسخ,جرم مذکور واقع گردیده است بهتراست رضایت شاکی رابگیریدتامشمول قانون کاهش حبس تعزیری(موقوفی تعقیب )گردید.