مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام بنده سوپرمارکت دارم یکی از مشتریها که نسیه میگرفت بیشتر از2سال است که تصفیه نکرده ودوباره تقاضایه نسیه کرد که من دیگه ندادم که با در اوردن چاقو و فوش دادن که پولت رو نمیدم و باید بازم نسیه بدی سعی کرد به من چاقو بزند که دفاع کردم ولی چندین زخم کوچک به دستم ایجاد کرد و حدودا 2ساعت مشتریها رو بیرون میکرد و فوش میداد تمام وسایل مغازه را بهم واز بین برد ترازو گوشی عینک ووووشیشه سکوریت راهم شکست.من بعده رفتنش شکایت کردم وفیلم روهم دارم وتقاضای کارشناس برای تعیین خسارت کردم که به شکایتم ادامه دهم که با رفتن شورا که کارشناس بگیرم بعد چند روز گفتند قاضی دستور دادکه صورت برداری کنیم از اقلام وتعیین خسارت بر عهده شان نیست الان من چه باید بکنم دوباره درضمن بخاطره رویت نمودن کارشناس مغازه 9روز است که بستم ووسایلم ازجمله لبنیات همه تاریخ انقضایشان به پایان رسیدند وهمچنان من شکایتم کامل نشد ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارشناس موضوع را صورتبرداری نموده و شما تمام خسارات از جمله تعداد روزهای بسته بودن مغازه را می‌توانید تامین دلیل و خسارت آن را وصول نمایید نیز جراحت‌های وارده مشمول وصول دیه است

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود مراجعه حضوری کنید تا کارشناسی زودتر انجام بشه، تمام خسارات وارده به شما و مغازه علاوه بر دیه قابل مطالبه هست و متهم از نظر جنبه عمومی هم محکوم خواهد شد پیگیر باشید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کارشناسی را انجام دهید و همزمان با طرح شکایت کیفری مطالبه ضرر و زیان هم مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که حضوراً پیگیری نمایید تا موضوع کارشناسی زودتر انجام شوداسارت علاوه بر دیه قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که حضوراً پیگیری نمایید تا موضوع کارشناسی زودتر انجام شود خسارت علاوه بر دیه قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا پیگیر امر کارشناسی باشید تا خسارات به طور کامل برآورد شود