مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مصالحه

سلام من مبلغی پول دادم به یه بنده خدا که باهاش تو تولید و فروش ماسک شریک بشم و قرارداد بستیم که هر چی سود کردی به اندازه پولی که من گذاشتم سود بهم بده اگه هم سودی نبود مشکلی نداره
اما گفتم که تو ضرر اصل پول بنده شریک نیستم
گویا این نوع قرارداد رنگ ربوی داره و من هم نمی خوام ربا وارد مالم بشه و نه اصل پول از دست بره
دوستی گفت میشه قرارداد مصالحه رو ضمیمه مضاربه کرد که طرف مقابل رضایت کتبی داشته باشه که من تو ضرر شریکش نیستم تا موضوع ربوی حل بشه
لطف می کنید چه چطوری قرارداد مصالحه رو تنظیم کنم
متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر واقعا قصد مضاربه دارید علی اصول مضاربه شریک شدن در سود و زیان است «من له الغنم فعلیه الغرم»، یعنی هرکس که غنم و منفعت برای اوست، غرم و خسارت نیز بر عهده او خواهد بود. چنانچه فرد متشرعی هستید رعایت کنید و به دنبال کلاه شرعی برای خودتان نباشید اگرچه راه کارهای مورد نظر شما هم وجود دارد