مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مصالحه

با عرض سلام. همسایه ما 10 سال پیش پدر پیر و کم سواد من رو به خونه خودش برد و یک قرارداد مصالحه نوشت و از او امضا گرفت. با اجرای این قرارداد خونه همسایه ماشین رو شد و یک میلیارد منفعت کرد و خونه ما ماشین نرو موند و هیچ فرقی نکرد و سودی هم نکردیم. در واقع ما بهش راه دادیم و خونش ماشین رو شد و اون به ما راه کمتر داد و خونه ما ماشین نرو موند. حالا میخواستم ببینم میشه این قرارداد مصالحه رو فسخ کرد. البته یک بار پیش یک وکیل با تجربه بردیم و گفت نمیشه کاری کرد.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

سلام درواقع یک حق ارتفاق داده اید و لازم الاجراست قابلیت فسخ ندارد مگر حق فسخ باشد قرارداد مصالحه یا صلح جزو عقود لازم هستند هرچند می بایستی قرارداد را به نظر یک وکیل برسانید