مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در مورد سفته

سلام یه نفر سفته به اسم وفامیل با کدملی من جعل کرده وازمن شکایت کرده جلسه اول دادگاه چون من اصفهان سکونت دارم ولی دادگاه تهران بود نتونستم برم ولایحه دادم من اصلا این اقارو تاحالا ندیدم وامضا واثرانگشت جعل شده وتقاضای کارشناسی کردم ولی قاضی اصلا توجه نکرده به دفاع من ومن رو محکوم کرده الان نمیدونم چیکار کنم خاستم وکیل بگیرم هزینش خیلی بالاس وتوانایی پرداخت ندارم وبیگناه دارم محکوم میشم لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

امضای سفته و اثر انگشت با کارشناسی کاملا مشخص میشود.قطعا دفاع لازم را انجام ندادید.وکیل متخصص را در الویت حل مشکلتان قرار دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بی‌گناه باشید تبرئه می‌شوید شما نیز می‌توانید درخواست کارشناسی و یا اعتراض به نظر کارشناس داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با ارسال لایحه ادامه ای جعل مطرح کرده باشید می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و از شعبه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید که در این صورت امکان نقص حکم وجود دارد.