مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

اینجانب در تاریخ 5 شهریور 1402یک واحد را با ودیعه 100 میلیون وکرایه ی 7 میلیون 200 اجاره کرده ام در حال حاضر به دلایلی درخواست تخلیه ی ملک را دارم ودر تاریخ 10 فروردین به صاحب خانه وبنگاه خبر داده ام و اینجانب تا 10 فروردین کرایه ی خود و قبض .... با کمال میل پرداخت میکنم ولی موجر اینجانب موافقت نمیکنند در حالی که مستاجر جدید با کرایه بالاتر هم پیدا شده ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
تا پایان مدت اجاره به قوت خود باقی است و

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر حق فسخ در قرارداد نداشته باشید و مالک هم موافق پایان اجاره نباشد عملا امکان فسخ وجود نداره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم توافق شما نمی توانید یک‌طرفه فسخ‌کنید و تا اتمام مدت قراداد معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که توافقی صورت نگیرد به صورت یک طرفه قابل فسخ نیست مگر اینکه در قرارداد حق فسخ داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تا پایان قرارداد اجاره صبر کنید