مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اداره کار

با سلام. کارمندی بلافاصله پس از خارج شدن از محل کار بدون اطلاع به کارفرما و یا حتی تنظیم استعفانامه، به اداره کار شکایت و روند اداری را طی نموده، یک بار هیئت تشخیص اداره کار رای صادر نمودند و من به عنوان کارفرما بر این رای اعتراض اعلام کردم، با گذشت چهار ماه دوباره همان رای و ارقام قبلی تایید شده، بدون توجه به توضیخات و اذعانات کارفرما،حالا برای اعتراض بر این رای قطعی اداره کار باید چگونه و به کجا مراجعه نمایم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ظرف 15 روز قابل اعتراض در هیئت حل اختلاف اداره کار است و پس از آن ظرف 3 ماه قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر قابل اعتراض است در مهلت مقرر اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید