مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی صوری اقرار به دریافت مهریه

سلام.
خواهش میکنم از وکلای محترم که جواب بدن. با تشکر فراوان
من مجبور شدم به خاطر شرایط زندگیم و تهدیدهای همسرم و البته فریب دادنم و بخاطر وعده و وعیدهای زیادی که همسرم داد و به خاطر ترس از خراب شدن زندگیم و مطلقه شدن و آبروریزی، توی یک برگه بنویسم که 100 تاسکه از 114 تا سکه مهریه ام روگرفتم و بعدا ادعایی ندارم و امضا و اثرانگشت زدم. متن سند رو هم شوهرم بهم گفت و من نوشتم. شوهرم قسم خورد که این برگه رو فقط میخواد به خانوادش نشون بده و فرداش پاره میکنه. برگه نه تاریخ داره نه شاهدی داره و نه ثبت محضری شده.
قاضی اول گفت که این متن یعنی ابراء مهریه و فقط 14 تا سکه بهت تعلق میگیره اما وکیلم گفت که من ابراء نکردم و نگفتم که مهریه نمیخوام بلکه گفتم دریافت کردم و حالا همسرم باید ثابت کنه نحوه ی پرداخت چجوری بوده.
وکیلم ادعای جعل کرد و وقتی ما رفتیم پیش پلیس، شوهرم گفت که 100 تا سکه از مامانش گرفته و مامانش سکه ها رو تو 30سال زندگی جمع کرده و به من داده و من سکه ها رو بردم به خانوادم دادم و دروغ های دیگه و کلی تناقض توی صحبتش بود. چند تا سوال داشتم.
1- حالا که شوهرم به پلیس گفته که سکه هارو به من داده و مشخصات سکه رو هم گفته و... پس دیگه بحث ابراء کاملا از بین میره و قاضی نمیتونه حکم به ابراء بده؟
2- به دلیل تناقضاتی که توی حرفهای شوهرم بود، آیا قاضی میفهمه دروغ گفته و اصلا سکه ای نداده؟
3-شوهرم درخواست طلاق کرده اما من هنوز مهریه ام رو به اجرا نذاشتم. آیا باید کل مهریه رو یکجا پرداخت کنه یا اعسارش قبول میشه؟ شوهرم بازرس هست و ماهی بالای 2 میلیون حقوق میگیره. الان هم حدود 4ساله کار میکنه و نه نفقه ی خاصی داده و نه خونه و ماشین داره. آیا میتونم نسبت به اعسارش اعتراض کنم و بگم کارمندی که ماهی بالای 2 تومن میگیره و نه نفقه داده و نه خونه و ماشین خریده، پس پولش کجا رفته؟
ممنون از توجهتون. سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

به وکیل خودتان مراجعه نمایید