مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و طلاق از طرف مرد

با سلام ... ببخشید همسرم در دو ماه بعد از عقد درخواست طلاق داد من دوشیزه هستم و از مال و داراییش چیزی نمیدونم فقط میدونم دکتری دانشگاه آزاد بوده و ترمی شش میلیون به گفته خودش به حساب دانشگاه میریخته و 200 میلیون میگفت پول رساله دکترام میشه و توی پرونده طلاق وکیل گرفته بود و در شرکت خیلی خوب و مرکزی کار میکنه ولی میگه حقوقم یک و دویست است فقط همین اطلاعات را دارم ... و من اصلا مطالبه مهریه نکردم. فقط میخوام بدونم الان که رفته اعسار داده من در جلسه اعسار چی بگم به قاضی بلکه اعسارشون رد بشه یا پیش پرداخت بالایی تعیین کنن؟ چون هیچ سازشی برای زندگی نکرد و به راحتی کات داد به زندگی و آبروی ما و حالا اومده خودش را معسر نشون بده. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام سرکار خانم
اولا سوالتان نامفهوم است چطور وقتی شما مطالبه مهریه نداده اید همسرتان دادخواست اعسار داده است
با توجه به آنکه دعاوی خانوادگی پیچیدگی های خاص خود را دارد و پرونده های متعددی تشکیل میشود حتما می بایست از طریق یک وکیل اقدام نمایید لذا در صورت تمایل جهت مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید و با بنده تماس بگیرید
اینجانب وکیل دادگستری می باشم