مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

باسلام چندماه پیش پدرم فوت کرده مادرم نزدیک به 8سال است که آلزایمر دارد ما8خواهروبرادرهستیم وبعدازفوت پدرخواهرم که ازدواج نکرده ازمادرم مراقبت میکندوبه دلیل مریضی مادرم خواهرم قیم مادرم شده سوال من این است که بعدازفوت مادرم اموالی که مادرم داردبین همه فرزندان تقسیم میشودیافقط به قیم میرسد؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تمام ماترک مادر بین تمام ورثه تقسیم خواهد شد مگر مادر اموال خود را
منتقل نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حالت عادی به نسبت سهمی که هرکسی دارد بین ورثه تقسیم می شود.
قیم می تواند برای مراقبت از مادر اجرت المثل بگیرد.