مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ منزل

سلام خسته نباشید سوالی داشتم یک منزل بوده بنگاه دار گفته بود که تبلیغ کارشون را انجام بدهند طرف اومده تبلیغ کرده ولی تصادفا در آگهی صاحب ملک اومده تبلیغ را تصادفا دیده طرف تبلیغ را همون لحظه پاکش کرده می خواستم ببینم این مورد جرم دارد یا نه اجازه اش را مشاور املاک داده بوده که تبلیغ بگذارند این بنده خدا تصادفا به جا شماره صاحب بنگاه شماره موبایل خودش را گذاشته ممنون می شم یه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به صرف شرح داده شده جرمی انجام نشده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه اثبات این موضوع مشکل است لذا شکایت به نظر نمی‌رسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به این اظهارات مشکلی از این بابت نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عمل مورد اشاره در متن سؤال از سوی قانونگذار جرم‌انگاری نشده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً چون سو نیت نداشته این کار جرم نیست مگر اینکه صاحب ملک سو نیت ایشان را ثابت نماید