مشاوره حقوقی رایگان - خانه اقساطی کمیته امداد

سلام و خسته نباشید خدمت شما.ببخشید من پلدختر زندگی میکنم 10ساله کنار پدرو مادر شوهر در یک اتاق و آنها تحت پوشش کمیته امداد هستید.6ساله که کمیته امداد یک خانه ب انها داد که الان پدرشوهرم فوت کردند و من توی اون خونه پیش مادرشوهرم زندگی میکنم.از همون اول ازدواجم گفتن که اگه پیش پدرشوهر مادرشوهر زندگی کنی خونه ای که کمیته میده مال شماست .پدرشورمم هم میگفت که این خونه مال شماست اما هیچ سند و مدرکی نداریم.فقط اقساطش رو پرداخت میکنیم.میخاستم بپرسم بعد از فوت مادرشوهرم تکلیف این خونه چیه چون همه با زبون میگن که مال شماست اما جز رسید اقساطی که پرداخت کردیم مدرک دیگه ای نداریم که بعد از فوت مادرشوهرم ثابت کنیم که لین خونه مال ماست.اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود حتما مراحل قانونی طی کنید در دفترخانه به نام خودتان بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بعد از فوت این خانه به تمام وراث می‌رسد و شما فقط می‌توانید مبالغی را که پرداخت کرده‌اید مطالبه کنید