مشاوره حقوقی رایگان - تامين جانی

با سلام
همسر بنده فردی عصبانی و هتاک می باشد تاكنون بارها بی مورد علاوه بر هتاكی مورد ضرب و شتم از طرف ايشان قرار گرفته ام و به دليل زدن سيلی در سرم صدای سوت مدوام ايجاد شده است چگونه می توانم بدون نگرانی از امنيت جانی در خانه برخودار باشم در ضمن ايشان تهديد به قتل من و فرزند دانشجويمان را كرده است. لطفا راهنمايی بفرماييد ؟ حاضر به طلاق نيست تهديد كرده چنانچه تقاضای طلاق داشته باشم هر دو ما را خواهد كشت. راه حل چيست؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
از پزشک مشاور خانواده راهنمایی بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با هر بار زدن بایست بلافاصله با پلیس 110 تماس گرفته و شکایت کنید. و به پزشکی قانونی بروید. تا حکم محکومیت وی صادر شود.
در خصوص تهدید هم با ضبط صدای ایشان و با شهادت شهود که اگر وجود داشته باشد خیلی عالی است ، می توانید شکایت کنید