مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام.ما زمینی دیم کاری داریم حدود50 هکتارکه بالای صد سال روی این زمین سابقه کشت داریم مالکیت ما از زمانی است که به صورت قباله عادی که از خان یا ارباب ان منطقه خریداری شده است میباشد. در این ملک دارای روستا و چشمه و درخت بوده حتی تاسال 67 در این روستا ساکن بوده ولی به دلیل نبود امکانات خالی از سکنه ومتروک شده است .بعد از انقلاب کشاورزان همجوار که روی زمینهای ارباب به صورت کو کالی (دوسهم از محصول از رعیت و یک سهم ارباب)کشت میکردند زمینها را تصرف و مالک شدند بدون سند. آنها با ما همجوار میباشند تمامی زمینهای ما وهمجواران در یک نقشه ثبتی جزء استان دیگر و به نام ارباب میباشد.حدود 7سال پیش همجواران که جزءاستان دیگر بوده به صورت عدوانی و زور زمینهای مارا کشت کرده و در پی آن کار ما به شکایت کشیده و سر انجام به وسیله شهود روستاهای اطراف مبنی بر مالکیت و سابقه کشت ما رای به نفع ما صادر شد ولی انتهای این رای نوشته بود در صورت ارائه سند رای برگشت داده میشود.چند ماه پس از این رای، آنها شکایت کرده و با ارئه سندی از جای دیگر ولی در شماره پلاک همین نقشه رای را به نفع خود برگردانده اند حال تکلیف ما که این همه چه خود چه پدرانمان روی این زمینها زحمت کشیده اند چ میشود استان ما هیچ حمایتی از ما نکرده درصورتی که این زمینها درحوزه خودش میباشد درخواست راهنمایی از وکلای محترم را داشته.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد