مشاوره حقوقی رایگان - حمل سلاح شکاری دارای جواز بدون مجوز حمل سلاح

سلام
وقت بخیر
اگر ی بنده خدایی درحال استفاده از سلاح شکاری در مجلس عروسی(تیر هوایی زدن)دستگیر بشه
حالا چه داخل خود عروسی
چه زمان رفتن به خونه
چه داخل خونه(در صورت گزارش دادن)
مجازات این فرد چیه؟

برای مثال خود سلاح مجوز داشته باشه و از سپاه گرفته باشه به عنوان عشایر
ولی مجوز حمل سلاح نداشته(برای بردن سلاح به داخل مجلس عروسی)
خواستم ببینم مجازات این فرد چیه؟
و آیا گرفتن مجدد سلاح اش ممکن عه یا نه مجوز اش رو باطل میکنن و سلاح رو میبرن؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در واقع استفاده از سلاح گرم شکاری بر مبنای ماده 617 قانون مجازات اسلامی می تواند مجازات هایی مانند حبس از شش ماه تا دو سال و تا (74) ضربه شلاق در پی داشته باشد همچنین حکم قانونی تیر اندازی نیز محاربه خواهد بود که شخص به یکی از مجازات های اعدام، صلب یا قطع دست راست و پای چپ و یا نفی بلد محکوم می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون سلاح ثبت و ضبط می‌شود و مجازات این عمل جزای نقدی است.