مشاوره حقوقی رایگان - وکالت الکترونیکی

باسلام ودرودبنده یه وکیل گرفتم هنگام رفتن برای قرارداد نوشتن گفت هروقت کدبه گوشیت اومدبفرست همون کافیه حالا بعدگذشت 6ماه هرچه متن قراردادرامیناستم نمی‌داد الان متنی بمن داده میگه قرارداد م ومفادش برخلاف حرفهامونه لطفا بفرماییداینم کاردستی ممنون باسلام ایادرقرارداد الکترونیکی متنی که وکیل می‌نویسه قانونی هست لطفاً راهنمایی بفرماییدکاردستی ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد الکترونیک اگر به امضای شما رسیده است برای وکیل و موکل معتبر است