مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قرارداد الکترونیک

سلام ، شخصی در خارج از کشور است به همین خاطر برای امضای قراردادی آنرا امضا کرده است و آنرا اسکن کرده است و از طریق ایمیل منتسب به خود ارسال کرده است ، آیا این اسکن قرارداد که از طریق ایمیل ارسال شده است در دادگاه اعتبار دارد ؟؟ و اگر طرفی که قرارداد اسکن شده را که از طریق ایمیل ارسال کرده است انکار کند چه باید کرد ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
طبق قانون تجارت الکترونیک، داده پیام در فرض اصالت داده ساز و منشا، هم‌چون اسناد دیگر قابل استناد است

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.صرفااراسال ان از طریق ایمیل به معنای تایید اعتبار قراردادنمیباشد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اصل قرارداد باید توسط پست ارسال گردد تا اعتبار داشته باشد