مشاوره حقوقی رایگان - متن قرارداد

سلام بنده وکیلی اختیار. کردم قرارداد الکترونیکی امضا کردم متن قرارداد نخوندم و رمز رادر اختیار وکیلم گذاشتم چگونه میتوانم متن قرارداد را بخوانم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از وکیل تان تقاضا نمایید تا قرارداد را برای شما ارسال کند یا از طریق لینکی که ضمن ارسال کد دریافت نموده اید متن قرارداد را مطالعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا قسمت قرارداد الکترونیک میتوانید ان را مشاهده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شعبه دادگاه درخواست مطالعه پرونده و اخذ رونوشت از اوراق پرونده را نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از وکیا مربوطه اخذ کنید در غیر اینصورت از شعبه مربوطه اخذ کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خواندن متن قرارداد حق شماست ولی معمولا قراردادهای الکترونیک وکالت همان است که سیستم در اختیار وکلا قرار می‌دهد و تغییر زیادی در آن رخ نمی‌دهد ار وکیل خود بخواهید pdf آن را برای شما بفرستد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از وکیل خود بخواهید آن را در اختیار شما قرار دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به سامانه مراجعه کنید و قابل مطالعه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متن قرارداد از نظر محتوایی برای همه وکلا یکی است و به نظر مشکلی پیش نمیاد.
شما باید مطمئن شوید که وکیل در پرونده شما اعلام وکالت کرده و با وکیل دوستانه صحبت کنید متن وکالت‌نامه را برای شما ارسال می کند.
از طریق سامانه ثنا نیز می توانید پرینت بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه -عدل ایران پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از ایشان بخواهید متن را برای شما ارسال کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به سایت عدل ایرانwww.adliran.ir وارد شوید در قسمت خدمات قضایی من بروید قسمت قرادادهای من رفته و متن آن را مشاهده و پرینت بگیرید . تمام خدمات قضایی شما قابل مشاهده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از، طریق دفتر خدمات قضایی مراجعه وکد وکالت را ارائه تا تصویر ان در اختیار شما قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام وکیل بایستی نسخه ثانی قرارداد را در اختیار شما قرار دهد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

در قسمت خدمات قضایی من در سامانه عدل ایران قابل مشاهده هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سامانه ثنا قسمت قرارداد الکترونیک

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق سامانه ثنای قضایی قسمت قرارداد الکترونیک یا از طریق ارایه وکیلتون یا اخذ کپی از محتوای موجود در پرونده اقدام بفرمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از کد رهگیری 16 رقمی که براتون ارسال شده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق لینکی که پیامک شده است می توانید به قرارداد دسترسی پیدا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام متن قرارداد وکالت برای همه وکلا یک متن از چیز خاصی نیست صرفا شما به وکیل اختیار دادید که برای شما در دادگاه شکایت نماید مانند قراردادهای دفترخانه نمی باشد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هموطن ارجمند متاسفانه این اشکال در سامانه ثنا وجود دارد و مقصر وضع موجود وکیل نیست چون وکیل تا زمانیکه پیامک حاوی رمز را از شما نگیرد و رمز را در قسمت مربوطه وارد نکند قرارداد وکالت منعقد نمیشود بنابراین اینکه در متن پیامک نوشته شده اول قرارداد را بخوان بعد رمز را ارسال کن شبیه به شوخیه. کدام قرارداد؟ تا وقتی شما امضا نکنی که قراردادی وجود نداره. از این گذشته رمز ارسالی برای شما صرفا ده دقیقه اعتبار دارد آیا در مدت ده دقیقه میشود کل متن را مطالعه کرد؟ وکیل در آن مرحله صرفا میتواند پیشنویس قرارداد را برای شما ارسال کند که آنهم چون هنوز امضا نشده است بلا اثر هست ضمن اینکه وکیل این امکان را دارد که پیش از تایید نهایی قرارداد مفاد قرارداد را تغییر هم بدهد