مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام. قبل از عید برای خرید گوشی به جمهوری رفتم. در آنجا یک نفر دلال یک تبلت برای فروش داشت. چون قیمت تبلت نسبتا ارزون بود میخواستم تبلت و خریداری کنم. برای تست تبلت من سیم کارت ایرانسل خودم را درون تبلت انداختم و موقع پول دادن به فروشنده تبلت متوجه شدم که تبلت کارتن و لوازم جانبی نداره و من همانجا از خرید تبلت منصرف شدم و فکرش را نمیکردم که با یک بار سیم کارت انداختن روی تبلت برای من مشکل بزرگی درست بشه. از شانس بد من تبلت سرقتی بوده و صاحب اصلی تبلت از طریق دادسرا شکایتی در مورد پیگیری و ردیابی تبلت انجام داده است و چون اولین سیم کارتی که بعد از سرقت تبلت توسط اون دلال از طریق من به درون تبلت انداخته شده فلذا الان من متهم شدم. جالب است بدانید صاحب اصلی تبلت رفته از من شکایت کرده و گفته که 2عدد کیف به علت فراموشی در ماشین من جا گذاشته و تعداد زیادی وسایل به اضافه تبلت بوده است یک نمونه از وسایل هائی که به گفته خودش در ماشین من جا گذاشته است مبلغ 2000 هزار یورو و یک کارت اعتباری هدیه و خیلی چیزهای دیگه به من اتهام زده. چند وقت قبل یک احضاریه از طرف دادسرا برای من آمد که من به دادسرا مراجعه کردم و آقای دادستان بدون هیچ سوالی از من در مورد این پرونده انجام بدهند و وقتی من وارد اتاق دادستان که شدم به من گفت میخوام بفرستمت زندان و اگر الان فیش حقوقی برای قرار آزادی میتونی تهیه بکنی که هیچ وگرنه الان نامه زندان تو رو میدم بری زندان. من چند بار به دادستان گفتم که اصلا داستان چی هستش و من این آقا رو نمیشناسم و جریان خرید تبلت در جمهوری را خودم برایش توضیح دادم و الان من با فیش حقوقی آزاد هستم. من یک کارگر ساده هستم و پولی برای گرفتن وکیل ندارم و در محله سی متری جی تهران مستاجر هستم. از شما خواهش میکنم منو یک راهنمائی بکنید من چیکار کنم؟ اول امیدم به خدا وبعد به شما مشاوران دلسوز دارم. تشکر

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

سلام تاریخ روزی که به جمهوری رفتید را بدید به بازپرس پرونده واز ایشون بخوایید دستور گرفتن فیلم دوربینهای مدار بسته مغازه های اطراف اونجا را بگییرن شاید فروشنده تبلت که سارق واقعی بوده. راپیدا کنید