مشاوره حقوقی رایگان - قرار تعویق صدور حکم

با سلام خسته نباشید.
شخصی از من شکایت کرده بودم الان جوابش این اومده دادسرا وقوع بزه موصوف وانتساب آن را محرز دانسته باتوجه به وجود شرایط صدورقرار تعویق صدورحکم از جمله جهات تخفیف(ندامت و پشیمانی و وضعیت خاص متهم (بیماری)پیش بینی اصلاح مرتکب وفقدان سابقه کیفری موثرلذا دادگاه بنا به موقعیت فردی خانوادگی اجتماعی متهم بنا به قانون بند ....قرارتعویق صدور حکم ساده برای مدت 6 ماه صادر و اعلام میگرددومتذکرمیشود چنانچه متهم طی این مدت مرتکب جرم جنایت قصاص و....دادگاه به لغو قرار تعویق اقدام و حکم به محکومیت صادر.
الان یعنی بعد این مدت شیش ماه دیگر پرونده بسته میشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در این شش ماه مرتکب جرائم عمدی حدود،قصاص و جرائم عمدیمنجر به دیات یا جرائم تعزیری تا درجه 7 نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این مدت نباید جرمی مرتکب شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پرونده بسته می شود .
متهم نباید در طول این شش مرتکب جرمی شود