مشاوره حقوقی رایگان - قرار تعویق صدور حکم

باسلام و احترام
در پرونده کیفری که پس از کیفرخواست به شعبه دادگاه کیفری دو ارسال میشود و بعد از جلسه اول و جلسه دوم و ارائه لایحه دفاعیه از طرف متهم و درخواست کارشناسی وی در نهایت قاضی به دلیل نقص پرونده قرار تعویق صدور حکم صادر کرده و پرونده را مجددا به شعبه بازپرسی برای رفع نقص ارجاع میدهد.
آیا در این صورت پرونده مجددا باید در شعبه بازپرسی ثبت گردد. یعنی اگر دادگاه نقص گرفت و پرونده را برای رفع نقص به شعبه بازپرسی فرستاد شعبه بازپرسی برای احضار مجدد طرفین و مواجهه حضوری باید پرونده را ثبت مجدد نماید یا نیازی نیست.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز قرار تعویق صدور حکم به معنای گرفتن نقص در تحقیقات نیست....قرار تعویق حکم زمانی صادر می شود که قاضی با توجه به شرایط متهم صدور حکم رو به تعویق انداخته و در صورت مرتکب نشدن متهم به جرم جدید دیگر به این جرم محکوم نمی شود