مشاوره حقوقی رایگان - بردن به زور بچم توسط جد پدری بدون اجازه از مادرش

با سلام مادری هستم 21 ساله و یک دختر 4 ساله دارم و تقریبا دوماه است شوهرم فوت شده و من الان تو خونه مادرم زندگی میکنم. پدر شوهرم پیش خودش قرار گذاشته هر هفته به مدت 24 ساعت پنجشنبه میاد و به زور با دعوا و به گریه انداختن من بچه رو میبره و به جای 24 ساعت 29 ساعت بعد میاره، و من اصلا راضی نیستم چون پدر بزرگ و عموش کمی اختلالات عصبی دارن و من میگم هر وقت شما خواستین من دخترم و بیارم بعد با خودم برگردونم ولی اونا میگن بچه مال ماست تو نمی تونی چیزی بگی بعد دو سال ازت میگیریم میخواستم ببینم اگه برم دادگاه خانواده چند روز تا چند ساعت وقت ملاقات میدن ؟؟؟ و گفته که تمام خرجش با من ولی اصلا هیچ خرجی برا دخترم نمیده اگه درخواست نفقه کنم تقریبا چقدر میشه ؟؟؟ و این که اونا وقت و بی وقت مزاحم زندگی من و خیلی دخالت میکنن و به بهانه بچم منو میان و اذیت میکنن من باید دقیقا چیکار کنم ممنون میشم توضیح بدین....

پاسخ ها :

یک وکیل

شما نبايد دادگاه برويد انها باير اقدام كنن
اگر ترس تكرار اتفاق قبلي رو داريد وقتي براي ملاقات و بردن بچه امدن بگوييد بروند از دادگاه حكم ملاقات بچه را بگيرند
طبق حكم عمل كنيد در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد