مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مسروقه و بی اطلاع بودن

سلام خسته نباشید ببخشید بنده تقریبا 1/5پیش یه تخته فرش از آقایی خریداری کردم و پول را به حساب خانومش که در تماس شماره کارت را داد واریز کردم بعد از گذشت چند سال این خانوم و آقا به جلو دربنده آمده با ایجاد ابروریزی سرو صدا تهدید که این آقا دزد است و تو مالخر فرش رابطه و ...داخل خانه من شده و تا به گفته خودش خیالت از نبود وسایلش خانه من راحت شود انگشترم را از روی اوپن برداشته بعدا که تماس گرفتم با خانوم پیامکی داده که کل وسایل و طلاهامو بردید و شوهرش هم فحش های خیلی بدی داخل پیامک به من فرستاده با اینکه بعد معلوم شد زن و شوهر هستند من شکایت کردم میخوام بدونم شکایتم به جایی میرسه یا من محکوم میشم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی علیه دیگری دارد باید بتواند آنرا به اثبات برساند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان محکومیت وجود دارد اگر امر دفاع به نحو مطلوبی صورت نگیرد