مشاوره حقوقی رایگان - اتهامات خرید مال مسروقه و سرقت مستوجب تعزیر

سلام من شاکی پرونده چک برگشتی هستم.
در رابطه با این پرونده در ثنای خودم دنبال ابلاغیه بودم که دیدم در تاریخ 1401/11/08
پرونده ای در موضوع طرح نیابت قضایی نصب به خرید مال مسروقه و سرقت مستوجب تعزیر ثبت شده.و در دادگاه در انتظار تصمیم قاضی هست.
این اتهام چرا به من نسبت داده شده؟
من هیچ مال مشکوکی خریداری نکردم.
در این موضوع کاملا گیج شدم.
ممنون میشم که راهنمایی کنید من رو.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را نمی توان به صورت پیگیری نمود می بایست وکیل بگیرید تا وکیل به دادگاه مراجعه نمایند و با مطالعه پرونده اطلاعات لازم را کسب نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دفاعیات مناسب نداشته باشید قطعا محکوم می‌شوید به حبس و اینکه شرایط اشد را داشته باشید یا خیر نیز پس از مطالعه پرونده در شعبه کیفری به دست میاد