مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری کذب بابت جعل سند عادی ازدواج

باسلام من و خانومم مدت هفت سال عقد دائم شرعی نزد روحانی عادی جاری کردیم و مدت این چندسال زوجه راضی به ثبت آن نمیشدوالان طی ناسازگاری زوجه و ترک منزل بنده باشکایت ثبت ازدواج رای به ثبت واقعه ازدواج گرفتم وهم رای به الزام تمکین زوجه ولی خانمم به هر دو رای اعتراض کرده ودردادگاه کیفری باشکایت کذب نسبت به دائمی بودن نکاح عادی داده و فتوکپی رونوشت ازدواج رابه بازپرس برای کارشناسی داده وکارشناس گفته کلمه دائمی بعدانوشته شده در صورتی که درنسخه چاپی که نزدروحانی وجودداردنسخه چاپی آن کلمه منقطع خط خورده وکلمه دائمی وجود دارد آیا با این وجود زوجه میتواند برای جعل درکامه دائمی میتواند عقد نکاح باطل شود؟ راه اینکه بتونم دروغش راثابت کنم چیه ممنونم ازراه حلتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
اما اگر منقطع بودن احراز و اثبات نشود اصل بر دائمی بودن نکاح است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید به نظر کارشناس اعتراض ‌ و در خواست کارشناسی مجدد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جعل نشده باشد کاری نمی تواند انجام دهد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

در مورد سوال شما که جنبه های حقوقی پیچیده ای دارد، ارائه مشاوره دقیق و کامل در قالب این پاسخ کوتاه امکان پذیر نیست./ راهکارهای اثبات صحت عقد:
ارائه شهادت شهود حاضر در زمان جاری شدن عقد
استعلام از دفترخانه محل جاری شدن عقد (در صورت ثبت عقد در دفترخانه)
ارائه گواهی از روحانیی که عقد را جاری کرده
ارائه هرگونه مدرک و سندی که نشان دهنده دائمی بودن عقد باشد
برای پیگیری دقیق پرونده خود و احقاق حقوق تان، حتماً از یک وکیل مجرب در امور خانواده کمک بگیرید.
با جمع آوری و ارائه کامل مدارک و شواهد به وکیل خود، امکان اثبات ادعای تان و احقاق حقوق تان را افزایش دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت دادگاه محترم مطابق نظر کارشناس رای صادر می‌نماید شما می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در این گونه موارد کارشناسی می شود و نظر کارشناس ملاک عمل است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست اما نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد